Start » Handelsutveckling
Aktuellt »
Styrelse »
Kontakta Företag i Samverkan »
Förbättrat företagsklimat »
Handelsutveckling »
Attraktiva och levande orter »
Stärkt nätverk »
Företagsfrämjande aktörer »
Integritetspolicy »
Presentkort »
Nyhetsbrev »
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Gimo »
 • Öregrund - Gräsö »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Upphandling Östhammars kommun »

Lediga lokaler »

HANDELSUTVECKLINGEN I FOKUS:

Vi arbetar kring samsyn för attraktiv tätortsutveckling. Långsiktiga mål är: attraktiva lokalsamhällen med levande handel och bra serviceutbud på våra orter, flöde till tätorternas centrum året runt, välfungerande och välmående butiker, caféer, restauranger med naturliga mötesplatser.  

SAMARBETSPARTNERS:

I vårt arbete utökar vi samarbetet med kommunala tjänstemän, politiker, utvecklingsgrupper, kommersiella fastighetsägare, ungdomsråd, besöksnäringen, skolor, andra kommuner och liknande orter. Vi samarbetar även med andra handelsutvecklare i Sverige för att kunna ta del av vad som händer runt omkring oss.

ATTRAKTIVA OCH LEVANDE ORTER:

Attraktiva och levande orter är ett mål för framtiden och en möjlighet vi inte kan skapa själva utan att samarbeta med andra. Läs mer om vårt projekt under fliken ”attraktiva och levande orter”. Det bygger på att vi tillsammans utvecklar platser, stråk eller områden med våra samarbetspartner. Det ger en större kraft och ett bredare engagemang. Idéerna kommer från, genomförs av och nyttan tillfaller oss som bor och arbetar på orten.

VÅRT GEMENSAMMA ARBETE:

Annonsering

Företag i Samverkan samarbetar med Östra Uppland där vi kör gemensam annonsering ortsvis 1 gång/månad och annonserna är ett helt uppslag och kommer ut både i den lokala tidningen och i UNT. Detta är ett fantastiskt sätt att både visa upp det egna företaget och sätta orterna på kartan i hela Uppland. Vi har väldigt mycket att erbjuda inom handel och service på våra orter - och nu kan vi visa upp det på ett bra sätt!

Gemensamma ortswebbsidor

Vi har gemensamma ortswebbsidor med länkar till varandra - "goda grannar".
Sidorna
innehåller information om presentkort, E-handel, projektet "Attraktiva och levande orter" samt en mängd matnyttig information. Sidan är också öppen för blogginlägg. Här kan man även köpa en annonsplats under en överenskommen tid.

Om DU vill vara med och synas och hjälpa till att sätta din ort på kartan kan du direkt på den aktuella webbsidan göra en ansökan om att vara med - enkelt och smidigt.

  • www.gimoinfo.se
  • www.osterbybrukinfo.se
  • www.oregrundinfo.se
  • www.osthammarinfo.se
  • www.alunda.se/foretag

För allmänna evenemang på varje enskild ort, gå till din ortsinfosida, längst ner hittar du evenemang. Klicka på tipsa om, så kan du enkelt lägga in något som är på gång på din ort via Visit Roslagens evenemangskalender som gör oss extra synliga.
Våra ”Framme skyltar” vid infarterna till våra orter är också en marknadsföring till våra gemensamma sidor.

Gemensamt och lokalt presentkort
Lagom till julen 2018 kom försäljningen av presentkortet igång. Det blev succé! Kortet tas emot på 120 ställen inom hela Östhammars kommun.
Syftet är att bidra till att stärka lokal handel, service, restauranger och andra företag i kommunen. Mer pengar stannar i kommunen och samhörigheten stärks.

Välkommen att höra av dig!

Micaela Zackrisson
micaela@foretagisamverkan.se
073-742 8228

/ 2020-01-15


Företag i Samverkan  

Upp

Upp