Start » Företagsfrämjande aktörer
Aktuellt »
Styrelse »
Kontakta Företag i Samverkan »
Förbättrat företagsklimat »
Handelsutveckling »
Attraktiva och levande orter »
Stärkt nätverk »
Företagsfrämjande aktörer »
Integritetspolicy »
Presentkort »
Nyhetsbrev »
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Gimo »
 • Öregrund - Gräsö »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Upphandling Östhammars kommun »

Lediga lokaler »
Företagsfrämjande aktörer

Det finns många aktörer/organisationer som jobbar med näringslivsutveckling och med att stötta företagen och företagarna i Östhammars kommun. Oavsett om du bär på en företagsidé, vill utveckla ditt företag, söker finansieringshjälp eller har frågor kring ditt företagande så finns det hjälp att få.

Nedan finns beskrivning av några av företagarens vänner samt kontaktuppgifter och länkar till mer information.
 
Kontaktuppgifter och länkar till de lokala företagarföreningarna hittar du till vänster. 
---------------------------------------------------------------------------- 
 
 
 
Almi Företagspartner erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser. I Uppsala finns 15 medarbetare som arbetar för att på olika sätt hjälpa er företagare i länet framåt!
 
Du kan till exempel kontakta Almi när du är på väg att starta ett nytt företag, köpa ett befintligt företag eller när du redan driver ett företag som du vill utveckla. Du behöver inte låna pengar för att få rådgivning. Almi har även medarbetare som är extra kunniga när det gäller innovationer. Tveka inte att ta kontakt med oss, ring vår kundtjänst 0771-558500 eller titta in på vår hemsida. I kalendariet på hemsidan ser du även vilka seminarier som erbjuds just nu. Välkomna!
 
 
------------------------------------------------------------------------------ 
 
 
 
 
Språngbrädan får entreprenören att växa
Connect erbjuder stöd till tillväxtföretag. Vår process heter Språngbrädan och hjälper dig som entreprenör i ett tillväxtbolag att utveckla dina tillväxtstrategier och göra en proffsig presentation för en kompetenspanel. Du får både coachning, feedback och nya affärskontakter. Söker du kapital får du möjlighet att presentera ett investeringserbjudande till investerare. Språngbrädan är kostnadsfri för bolag med en omsättning under 3 MSEK och mindre än 1 MSEK i kapital. Övriga bolag betalar en avgift som motsvarar avgiften för Företagspartnerskap på 10 000 kr ex moms.
 
Undrar du om detta kan vara något för dig? Anmäl intresse till info@connectuppsala.se
 
 
-----------------------------------------------------------------------------
 
 
Dubbelt så roligt och hälften så svårt - klart att ni förverkligar er idé tillsammans!
 
Oavsett om ni befinner er på idéstadiet, har börjat er startprocess eller redan är igång med er verksamhet finns Coompanion här för att hjälpa er lyckas. Vi är experter på kooperativt företagande. Vi kan hjälpa er att analysera lokala behov och marknader, söka finansiering och skapa mervärden genom samverkan med andra företag. Att starta företag tillsammans ökar möjligheterna och minskar företagandets risker. Det gemensamma engagemanget kan betyda mycket för utvecklingen av livskraftiga företag och orter.
 
Varmt välkomna att kontakta oss!
 
018-12 80 80 
uppsala@coompanion.se
 
----------------------------------------------------------------------------- 
 
 
 
 
NyföretagarCentrum Norduppland ger dig som funderar på att starta eget företag - eller redan har startat - kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är att du tror på din idé.
 
Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners. Har du en företagsidé - hör av dig till oss redan i dag!
 
 
-------------------------------------------------------------------------------
 
SKB Näringslivsutveckling AB
 
SKB Näringslivsutveckling AB (SKB Nu) finns till för dig som är företagare och behöver hjälp med att utveckla din verksamhet i Östhammars kommun. Vår affärsidé är att stödja utveckling - eller nyetablering - av mindre och medelstora företag. Vi kan bistå med affärsutveckling, coachning och konsultstöd. Vi lämnar även borgen som säkerhet för lån.
 
Jörgen Lönnies ansvarar för verksamheten i Östhammar. Bakom oss har vi också ett stort nätverk av experter och konsulter som kallas in vid behov.
 
jorgen.lonnies@skbnu.se
0730-876355 
 
---------------------------------------------------------------------------- 
 
Verksamt.se
Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som:

- funderar på att starta ett företag
- ska starta ett företag
- redan driver ett företag
- vill utveckla ett företag
- eller ska avveckla ett företag.
 
Här finns information, exempel, tips och e-tjänster samlat! Du kan även prenumerera på nyhetsbrev från Verksamt.se så får du nyheter och tips från flera olika myndigheter samlat.
 
/ 2019-07-03


Företag i Samverkan  

Upp

Upp